Υπηρεσίες & εργαλεία

Υπηρεσίες

Ό,τι αναζητάς για ηλεκτρονική παρουσία που ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό. Είτε είσαι ελεύθερος επαγγελματίας, είτε επιχείρηση, ακολουθούμε τις τελευταίες τάσεις της αγοράς σε συνδυασμό με την εικόνα και το ύφος που σε κάνει μοναδικό! Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις για να αναδείξουμε και να προωθήσουμε την αγάπη σου για αυτό που δημιουργείς και προσφέρεις. Σχεδιάζουμε και δημιουργούμε την γέφυρα που χρειάζεσαι ανάμεσα σε σένα και τον πελάτη σου.

Web Design

Η ιστοσελίδα σου θέλεις να είναι μοναδική όπως εσύ. Γρήγορη, ξεκάθαρη και εύχρηστη, να προσφέρει μια εμπειρία στον χρήστη και πελάτη που θα την επισκεφτεί. Όπως φροντίζεις την βιτρίνα του καταστήματός σου ή το γραφείο σου, έτσι και εμείς προσέχουμε και φροντίζουμε για την ψηφιακή σου παρουσία.

Copywriting

Δεν ξέρεις πως να επικοινωνήσεις όσα θέλεις στο κοινό σου; Θέλεις να έχεις ένα ξεκάθαρο μήνυμα που θα αγγίξει, ενημερώσει ή ψυχαγωγήσει τον παραλήπτη του; Θες να γίνεται κατανοητό από τις μηχανές αναζήτησης και τον περιβόητο αλγόριθμο; Τότε το copywriting είναι αυτό που αναζητάς. Προσφέρουμε λύσεις με τις πιο σύγχρονες και έξυπνες τεχνικές.

Social Media

Τα Social Media είναι το κανάλι επικοινωνίας με το κοινό και τους πελάτες σου. Εκεί γίνεται η αλληλεπίδραση για να μάθεις καλύτερα τα θέλω και τις ανάγκες τους. Εκεί επίσης επικοινωνείς το δικό σου μήνυμα. Το στήσιμο τους πρέπει να συνάδει με την ψηφιακή σου εικόνα και εταιρική ταυτότητα, καθώς και η επιλογή των μέσων που θα χρησιμοποιήσεις για το βέλτιστο αποτέλεσμα. Αυτά και πολλά ακόμα φροντίζουμε για την παρουσία σου στα Social Media.

e-Marketing

PPC, SEO, SEM, ROI, όλα όσα χρειάζεται η προώθηση της ψηφιακής σου εικόνας. Είτε αυτό αφορά την οργανική, είτε την πληρωμένη προώθηση και διαφήμιση. Με τον κατάλληλο στρατηγικό σχεδιασμό δημιουργούμε παρέα την λύση φτιαγμένη στα μέτρα σου.

Graphics

Η εικόνα έχει δύναμη να μαγνητίσει τον χρήστη και να αναδείξει την δουλειά σου και το μήνυμα σου ξεκάθαρα και άμεσα. Η εικόνα και το βίντεο είναι το εργαλείο που θα χρειαστείς για να προσελκύσεις, να προβληματίσεις, να εντυπωσιάσεις και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς. Εμείς υλοποιούμε ότι έχεις φανταστεί και ονειρευτεί μέσω των εικόνων και των βίντεο.

Η διαδικασία του σχεδιασμού και στησίματος μιας ιστοσελίδας μπορεί να είναι μια χρονοβόρα διαδικασία και για αυτό η εμπειρία είναι χρήσιμη. Αφού ολοκληρώσουμε τις συζητήσεις μας για τις ανάγκες της επιχείρησης και τον σκοπό της ιστοσελίδας, αναλαμβάνουμε σε 72 ώρες να είναι πλήρως λειτουργική και να απολαμβάνεις τα οφέλη αυτής.

Θα χρειαστεί να ξέρεις πως στο πακέτο της κατασκευής:

 • Καλύπτουμε την δημιουργία του site σε περιβάλλον WordPress
 • Ακολουθεί πάντα σεμινάριο διαχείρισης του WordPress ώστε να μπορείς και χωρίς εμάς να προσθέσεις το υλικό σου ή τα προϊόντα σου ανά πάσα στιγμή.
 • Με κάθε site που παραδίδουμε, παραμένουμε διαθέσιμοι για 6 μήνες τουλάχιστον για συντήρηση και ανανέωση υλικού δωρεάν.
 • Σε περίπτωση ηλεκτρονικού καταστήματος υπάρχει η δυνατότητα επιλογής Woocomerce ή Shopify αναλόγως των αναγκών της κάθε επιχείρησης.
 • Σε περίπτωση καταστημάτων με online κρατήσεις υπάρχουν επιλογές διαθέσιμες που καλύπτουν όλες τις ανάγκες.
 • Σύνδεση με τις υπηρεσίες google που θα χρειαστεί το site σου για να μπορεί να εμφανίζεται στην πρώτη σελίδα των αναζητήσεων - για περισσότερα δες την καρτέλα μας "e-Marketing" 
 • Περιλαμβάνεται η δημιουργία των social media στις πλατφόρμες που θα ενισχύσουν την επιχείρηση σου.

Αναλόγως των αναγκών διαμορφώνεται και το κόστος και δεν τυποποιήσουμε καθώς κάθε επιχείρηση διαφέρει. 

Αρκεί να μας ρωτήσεις και θα σου έχουμε την εξειδικευμένη απάντηση, πώς; Κλείσε μια ΔΩΡΕΑΝ Συμβουλευτική Συνεδρία ΤΩΡΑ!

Ο κειμενογράφος ή όπως τον ξέρουμε από τα αγγλικά, copywriter, είναι ο επαγγελματίας που χρειάζεσαι για να επικοινωνήσεις με το αγοραστικό κοινό. Είναι ο άνθρωπος που θα ακούσει με μεγάλη προσοχή, καταγράφοντας κάθε λεπτομέρεια που συνθέτει την επιχειρηματική σου ταυτότητα και θα κωδικοποιήσει τα νοήματα που θες να επικοινωνήσεις.. Είναι ο «ψυχολόγος» που διαβλέπει τη συνολική εικόνα. 

Η σημασία του Copywriter

Το copywriting είναι μια ειδικότητα που έχει αρχίσει να αναγνωρίζεται και στην εγχώρια αγορά μας. Στο εξωτερικό, ωστόσο, είναι απαραίτητη και βασική προϋπόθεση στη διαφήμιση και το marketing.

Ο copywriter είναι ο ειδικός επί των λέξεων. Στην αγορά του σήμερα, πόσο δε την ηλεκτρονική, όλα εξαρτώνται από τις λέξεις, όσο καλό κι αν είναι ένα προϊόν, όσο αξιόπιστες κι αν είναι οι υπηρεσίες. Το αγοραστικό κοινό δεν θα «ασχοληθεί», αν δεν τον κερδίσει το κείμενο!

Η δόμηση μιας ιστοσελίδας προϋποθέτει εμπειρία κυρίως συγγραφική. Ο copywriter οφείλει να ξέρει πως να «δέσει» τις ενότητες και πως να συνδέσει τα κείμενα μεταξύ τους.

Όλα έχουν μια συνοχή. Όλα πρέπει να βγάζουν ένα νόημα. Κείμενα και οπτικοακουστικό υλικό συμμαχούν για να παραδώσουν το μήνυμα ξεκάθαρο και σαφές. Συνοπτικά και περιεκτικά, όπου χρειάζεται. Αναλυτικά και πιο περιγραφικά, όπου μάς επιβάλλεται. Αρκεί να προσελκύουν το ενδιαφέρον του αναγνώστη που είναι πάντα εν δυνάμει πελάτης.

Ο copywriter μπορεί να επικοινωνήσει με το κοινό σου με όλους τους έντυπους και ψηφιακούς τρόπους. Καθένα μέσο έχει τη φιλοσοφία του και τη διαφορετική προσέγγιση του. Το copywriting προσαρμόζεται στο ζητούμενο πλαίσιο. Το περιεχόμενο σέβεται το μέσο και στοχεύει στην απήχηση.

Αν σε ενδιαφέρει να δεις την αλλαγή άμεσα με την δημιουργία blog ή κειμένων για λεζάντες σε διαφημίσεις και αναρτήσεις ή ακόμα και βελτίωση των περιγραφών σε προϊόντα, είμαστε η λύση που έψαχνες. 

Επικοινώνησε για μια ΔΩΡΕΑΝ Συμβουλευτική Συνεδρία ΤΩΡΑ!

social media

Αν η ιστοσελίδα είναι το σπίτι της επιχείρησης σου, τότε τα social media είναι οι φίλοι που θα έρθουν για επίσκεψη και μετά θα μοιραστούν την εμπειρία τους με τους δικούς τους φίλους και θα γίνεις ξαφνικά το σπίτι που όλοι θέλουν να έρθουν!

Όμως η διαχείριση τους δεν είναι τόσο εύκολη όσο φαίνεται. Όλες οι πλατφόρμες έχουν ειδικά εργαλεία που εξηγούν και δείχνουν πως να τα χειριστεί ακόμα και ένας αρχάριος αλλά αυτό που δεν θα σου μάθουν είναι να βρίσκεις τις σωστές επιλογές και παραμετροποιήσεις για την δική σου επιχείρηση. Από ηλικίες, περιοχές, μέχρι και ώρες προώθησης, όλα αποτελούν μικρά λιθαράκια για να χτίσεις ένα παλάτι.

Πώς γίνεται αυτό; Με τις κατάλληλες αναρτήσεις, την κατάλληλη ώρα και με το κατάλληλο κοινό έτοιμο να σού χτυπήσει την πόρτα. 

Για αυτό εμείς προσφέρουμε την δυνατότητα διαχείρισης των Social Media για την επιχείρησή σου είτε μηνιαία, είτε για μεγαλύτερο διάστημα, λαμβάνοντας υπόψιν τις πραγματικές ανάγκες σου. 

Αρκεί να μας ρωτήσεις και θα σου έχουμε την εξειδικευμένη απάντηση, πώς; Κλείσε μια ΔΩΡΕΑΝ Συμβουλευτική Συνεδρία ΤΩΡΑ!

Προσπαθώντας να κατανοήσουμε την έννοια του Marketing συναντάμε διάφορες ορολογίες, ορίστε μια από το wikipedia:

Το μάρκετινγκ (marketing), αλλιώς αγοραλογία, συνίσταται στην οργανωμένη προσπάθεια μίας επιχείρησης ή ενός οργανισμού να ικανοποιήσει τις ανάγκες αλλά και τις επιθυμίες των καταναλωτών. Προσπαθεί δηλαδή, με κύριο εργαλείο την έρευνα αγοράς, να αντιστοιχίσει τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που παράγει με τον πελάτη-στόχο που τα χρειάζεται ή τα επιθυμεί, ή ακόμα καλύτερα αφού κατανοήσει τις ανάγκες και τις επιθυμίες του, να κατασκευάσει τα αντίστοιχα προϊόντα / υπηρεσίες με τα χαρακτηριστικά και τις ιδιότητες που ο πελάτης επιθυμεί, να του τα γνωστοποιήσει (διαφήμιση και προώθηση), να τα καταστήσει διαθέσιμα μέσα από τα κανάλια διανομής (τα μαγαζιά και οι τοποθεσίες που αυτά είναι διαθέσιμα) στην τιμή που θα πρέπει αυτά να πωλούνται.

Ο βασικός στόχος του μάρκετινγκ, ειδικότερα όσον αφορά τα καταναλωτικά αγαθά, δηλαδή αυτά που απευθύνονται στους τελικούς καταναλωτές (και όχι σε άλλες επιχειρήσεις και οργανισμούς, οπότε και γίνεται λόγος για βιομηχανικά προϊόντα/υπηρεσίες) είναι οι επαναλαμβανόμενες πωλήσεις. Ειδικότερα τα στελέχη μάρκετινγκ μίας επιχείρησης ή ενός οργανισμού προσπαθούν να δημιουργήσουν μία μακροχρόνια σχέση με τον πελάτη προσφέροντας υψηλή αξία στα προϊόντα τους, αξία υψηλότερη από τα αντίστοιχα προϊόντα του ανταγωνισμού. Μέσα από την υψηλότερη αυτή αξία επιτυγχάνεται το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της επιχείρησης, δηλαδή η υπεροχή της ίδιας και των προϊόντων της έναντι του ανταγωνισμού. Όλα τα παραπάνω με τη σειρά τους οδηγούν σε πιστότητα των πελατών και τελικά σε επαναλαμβανόμενες πωλήσεις των προϊόντων / υπηρεσιών της επιχείρησης.

Ενώ για να ορίσουμε το Digital Marketing θα δούμε πιο απλοποιημένες τοποθετήσεις:

Το digital marketing περιλαμβάνει μια σειρά υπηρεσίες που μπορούν να αναπτύξουν τη δραστηριότητα μας διαδικτυακά, ώστε να δημιουργηθεί το ιδανικό περιβάλλον για το brand μας, ενώ ως προς τα αποτελέσματα του έχει μια βασική διαφορά σε σχέση με όλα τα παραδοσιακά μέσα διαφήμισης και προώθησης: Όλα τα αποτελέσματα του είναι πλήρως μετρήσιμα, επιτυγχάνονται σε σύντομο χρονικό διάστημα και μπορούν να στοχοποιηθούν με δεκάδες κριτήρια.

 • SEO
 • PPC
 • Affiliated Marketing
 • Inbound Marketing
 • Infuencer Marketing
 • Growth Marketing
 • Multi VS Omni Channel Marketing

Τί σημαίνουν όμως αυτά για έναν επιχειρηματία; Συνήθως οι εταιρίες ψηφιακής διαφήμισης (ναι, ναι καλά καταλάβατε - digital marketing -) βομβαρδίζουν τους συνεργάτες με ορολογίες που αν δεν έχεις ψάξει, ακούγονται περίεργες. Η ομάδα μας θα εξηγήσει κάθε όρο και θα μιλήσει με απλά λόγια για τους σύνθετους δείκτες που επηρεάζουν κάθε δράση. Άλλωστε κάθε διαφήμιση που μπορεί να τρέξει οποιοσδήποτε θα αποφέρει κάποιο κέρδος, μπορεί να μην είναι στην πώληση αλλά να'ναι στην γνωστοποίηση.

Στόχος δικός μας είναι κάθε πρόταση μας να φέρνει τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα με το ελάχιστο δυνατό κόστος και αυτό γίνεται όταν υπάρχει μια καλή συνεργασία και γνώση του προϊόντος ή της υπηρεσίας που θέλεις να εργαστούμε. Δώσε μας πληροφορία, θα την μετατρέψουμε σε χρήσιμη διαφήμιση. 

Δεν σε ενδιαφέρει να τα μάθεις αλλά να απολαύσεις τα οφέλη της διαφήμισης; Τότε οι ορολογίες θα βρίσκονται στις αναφορές που θα λαμβάνεις αλλά τα κέρδη της κίνησης σου θα φαίνονται στις παραγγελίες ή τις κρατήσεις που θα βλέπεις να γίνονται καθημερινά. 

Δες τις Υπηρεσίες μας και κλείσε ραντεβού για συμβουλευτική εντελώς ΔΩΡΕΑΝ για να γνωριστούμε.

Μια εικόνα, χίλιες λέξεις.

Πόσες λέξεις άραγε να είναι ένα video; 

Κάθε φορά που κοιτάμε ένα προϊόν στο internet βλέπουμε μια εικόνα ή ένα βίντεο και έτσι μπορούμε να σχηματίσουμε μια πρώτη ιδέα του τί θέλουμε. 

Μια εικόνα όμως έχει παραπάνω δύναμη καθώς μπορεί να δημιουργήσει μια νέα ανάγκη για τον χρήστη και έτσι να ψάξει και να προχωρήσει σε αγορά. 

Εκεί είναι που η Γραφιστική αναλαμβάνει δράση και μετατρέπει κάθε εικόνα σε αγορά. 

Αρκεί να μας ρωτήσεις και θα σου έχουμε την εξειδικευμένη απάντηση, πώς; Κλείσε μια ΔΩΡΕΑΝ Συμβουλευτική Συνεδρία ΤΩΡΑ!